Alles op het vlak van infrastructuur

Van een klein familiebedrijf in wegenbouw groeide Carmans Aannemingen doorheen de jaren uit tot een sterke groep van diverse bedrijven. Van aannemings- en rioleringswerken, een betoncentrale en breekwerf tot grondreinigingscentrum en de eigen productie van stapelbare betonblokken. Steeds met het gedachtengoed van de blue economy als achterliggende drijfveer.

Wegenbouw

Voor openbare en particuliere opdrachtgevers leggen we verhardingen, rioleringen en parkings aan, volgens hoge kwaliteitsnormen en met meer dan 50 jaar ervaring. Carmans Aannemingen heeft een erkenningsklasse 6 en is VCA**-gecertificeerd.

Van ontwerp tot uitvoering, als totaalaannemer kunnen we elke fase van wegenbouwwerken verzorgen. Zowel asfalt als betonverhardingen maken deel uit van onze activiteiten. Elk project wordt ook steeds met de grootste zorg uitgevoerd door professionele vakmannen en met respect voor timing, budget en milieu.

Onze specialiteiten:

Grondstabilisatie

In de wegenbouw is een stabiele ondergrond cruciaal. Carmans staat in voor het stabiliseren en verbeteren van grond op bouwwerven. We kunnen zowel verticaal als horizontaal stabiliseren: een voordelig alternatief voor het afvoeren en storten van grond die zijn draagkracht en binding verloren heeft.

Puinrecyclage

Carmans is een pionier en expert in bouwpuinrecyclage. Door de monitoring vanuit een eigen labo en externe controles van onze vaste en mobiele breekinstallaties, geniet je van een gegarandeerde productkwaliteit.

  • Vast
    We breken en/of zeven beton-, baksteenpuin en asfalt om de gewenste granulaten te bekomen. Alle geproduceerde materialen zijn voorzien van een CE-, COPRO- en/of BENOR-keuring.
  • Mobiel
    Voor grote hoeveelheden komen wij ook ter plaatse met onze moderne mobiele breek- en zeefinstallaties. Die zijn perfect inzetbaar op bouw- en sloopwerven en voor wegeniswerken. We kunnen ook op locatie CE-, COPRO- en/of BENOR-producten produceren.
Carmans Aannemingen

Zoek je een partner...

...voor de uitvoering van je wegenwerken? Of wil je gebruik maken van onze betoncentrale?

Bel ons +32 (0)11 45 48 45 Vraag je gratis offerte aan

Betoncentrale

Om onze eigen gebroken materialen te vermengen met cement en er funderingsmateriaal van te maken, hebben we een eigen betoncentrale. Die behoort vandaag nog steeds tot de meest moderne in haar klasse.

De installatie is computergestuurd en houdt zo het productieproces continu onder controle. Onze gemotiveerde medewerkers staan bovendien garant voor een perfecte planning, professioneel advies en een complete dienstverlening.

Betoncentrale